- فیله مرغ که با بیفتک کوب پهن شد:3 عدد
- برگ مریم گلی :چند عدد
- ژامبون:6 ورق
- روغن زیتون:به میزان کافی
- عصاره مرغ یا گوشت:نصف پیمانه
- اب لیموترش تازه:1/4 پیمانه
- نشاسته :نصف ق مرباخوری
- پودر سیر :کمی
- پنیر چدار یا گودا :3 اسلایس
- پنیر موتزارلا:150 گرم
- جعفری خرد شده :به میزان لازم
- پوست رنده شده لیمو ترش :مقداری
- نمک و فلفل :به میزان لازم
ابتدا فیله ها را با نمک و مزه دار کرده و روی هر کدام چند برگ مریم گلی قرار داده و یک برش چدار قرار دهید.
دور هر فیله دو ورق ژامبون بپیچید و با خلال دندان محکم کنید، تابه ای را روی حرارت قرار دهید و روغن زیتون بریزید تا داغ شود.
فیله ها را داخل تابه به خوبی سرخ کنید تا پخته و طلایی شود.
در صورت تمایل میتوانید برای خوش رنگ و عطر شدن آن از کمی دم کرده استفاده نمایید.
حالا آب لیمو ترش ، پوست رنده شده لیمو ترش و عصاره را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید.
در پایان پخت را افزوده و اجازه دهید سس کمی غلیظ شود.
سپس چیکن سالتیم را در بشقاب سرو بکشید و تا گرم است پنیر موتزارلا را بریزید.
سپس خلال ها را خارج کرده و با چند برش لیمو و جعفری تزیین کرده و میل نمایید.
چیکن سالتیم جزو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا
و زمان پخت و انتظار آن در حدود میباشد .
چیکن سالتیم را می توانید در وعده سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای مناسب میباشد .