طرز تهیه “چیکن سالتیم” بوکا ایتالیایی یک غذای خوشمزه با طعم خاص
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

مواد لازم چیکن سالتیم بوکا ایتالیایی

  • فیله مرغ که با بیفتک کوب پهن شد:3 عدد 
  • برگ مریم گلی :چند عدد
  • ژامبون:6 ورق
  • روغن زیتون:به میزان کافی
  • عصاره مرغ یا گوشت:نصف پیمانه 
  •  اب لیموترش تازه:1/4 پیمانه 
  •  نشاسته :نصف ق مرباخوری
  • پودر سیر :کمی
  • پنیر چدار یا گودا :3 اسلایس
  • پنیر موتزارلا:150  گرم
  • جعفری خرد شده :به میزان لازم
  • پوست رنده شده لیمو ترش :مقداری
  • نمک و فلفل :به میزان لازم

چیکن سالتیم

طرز تهیه چیکن سالتیم بوکا ایتالیایی

ابتدا فیله ها را با نمک و مزه دار کرده و روی هر کدام چند برگ مریم گلی قرار داده و یک برش چدار قرار دهید.

دور هر فیله دو ورق ژامبون بپیچید و با خلال دندان محکم کنید، تابه ای را روی حرارت قرار دهید و روغن زیتون بریزید تا داغ شود.

فیله ها را داخل تابه به خوبی سرخ کنید تا پخته و طلایی شود.

در صورت تمایل میتوانید برای خوش رنگ و عطر شدن آن از کمی دم کرده استفاده نمایید.

حالا آب لیمو ترش ، پوست رنده شده لیمو ترش و عصاره را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید.

در پایان پخت را افزوده و اجازه دهید سس کمی غلیظ شود.

سپس چیکن سالتیم را در بشقاب سرو بکشید و تا گرم است پنیر موتزارلا را بریزید.

سپس خلال ها را خارج کرده و با چند برش لیمو و جعفری تزیین کرده و میل نمایید.

چیکن سالتیم بوکا

نکات تکمیلی در مورد چیکن سالتیم

چیکن سالتیم جزو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا
و زمان پخت و انتظار آن در حدود میباشد .
چیکن سالتیم را می توانید در وعده سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای مناسب میباشد .

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی