- بازوی مرغ پوست گرفته شده :یک کیلو گرم
- سس سویا روشن :4 قاشق غذاخوری
- سس سویا تیره :یک قاشق مرباخوری
- عسل:یک قاشق غذاخوری
- شکر قهوه ای:یک قاشق مرباخوری
- سیر له شده :2 حبه
- زنجبیل تازه و رنده شده :2 قاشق چایخوری
- روغن بادام یا روغن سبزیجات :یک قاشق غذاخوری
- آب :2 قاشق غذاخوری
ابتدا پوست کتف ها را جدا کرده و بخوبی بشویید ، سپس داخل آبکش بریزید تا آب آن برود.
کتف ها را روی یک دستمال نخی تمیز قرار دهید تا بخوبی خشک شود.
در مرحله بعد کتف ها در با بقیه مواد بخوبی مخلوط کرده و داخل یک ظرف در بسته بریزید و برای یک تا دو ساعت داخل یخچال بگذارید تا مزه دار شود.
مخلوط کتف و مواد آن را داخل یک تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کتف ها مغز پخت شود.
بعد از اینکه کتف ها پخت در تابه را بردارید و برای 4 تا 5 دقیقه مواد را هم بزنید تا کتف ها سرخ شده و سس آن غلیظ شود.
حالا کتف های پخته شده را که رنگ قهوه ای به خود گرفته داخل ظرف پذیرایی بکشید و سس داخل تابه را روی آن بریزید و سرو نمایید.
کتف مرغ جزو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا
و زمان پخت و انتظار آن در حدود میباشد .
کتف مرغ را می توانید در وعده سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای مناسب میباشد .