طرز تهیه رولت سوخاری گوساله
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

 مواد لازم برای رولت سوخاری گوساله

 
فلفل دلمه ای زرد :2 عدد
هویج :2 عدد
کدو :2 عدد
اسکالوپ فیله گوساله :6 عدد
تخم مرغ :2 عدد
آرد :4 قاشق سوپخوری
روغن :به مقدار کافی
نمک و فلفل :به مقدار کافی
آرد سوخاری : 100 گرم
پنیر پارمزان :50 گرم
سیاه دانه :50 گرم
رولت سوخاری
 

طرز تهیه رولت سوخاری گوساله

 
 
ابتدا تمام سبزیجات را باریک و بلند خرد کرده و کمی بخار پز کنید به طوری که له نشود ، هر یک از اسکالوپ ها را با طرف صاف بیفتک کوب بکوبید تا نازک شود.
به آن نمک و فلفل زده سبزیجات را میانش گذاشته و رول کنید و با یک خلال دندان ببندید ، رول ها را ابتدا در آرد و بعد در مخلوط مواد پودر سوخاری زده و در تابه سرخ کنید.
این رولت را می توان با مقدار کمتری روغن آغشته کرد و آن را در ظرف چرب شده به مدت نیم ساعت در فر 180 درجه سانتیگراد قرار داد تا طلایی شود ، سپس خلال های دندان را بیرون آورده و با اسلاد سرو نمایید .
 
 
نکات
 
1ـ  اسکالوپ به ورقه های گوشت گفته می شود که بهص ورت ورقه بریده شده و با کوبیدن نازک می شود .
2ـ  برای مزه دار کردن گوشت می توان کمی سس خردل روی آن مالید و برای مزه دار کردن سبزیجات می توان از پودر قرص عصاره مرغ استفاده کرد.
 
 
رولت سوخاری

نکات تکمیلی در مورد رولت سوخاری

رولت سوخاری جزو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا
و زمان پخت و انتظار آن در حدود میباشد .
رولت سوخاری را می توانید در وعده سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای مناسب میباشد .

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی