پلوی اگه (ترکیه)
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

 

پلوی اگه (ترکیه)

 

مواد لازم:

برنج                         2 پیمانه

نمک                        به مقدار لازم

روغن زیتون               2 تا 3 قاشق سوپ خوری

پیاز                          1 عدد

فلفل دلمه ای          1 عدد

سیر                         2 حبه

پیازچه                      2 ساقه

پودر کاری                 1 قاشق سوپ خوری

آب مرغ                    3 پیمانه(بسته به نوع برنج متفاوت می باشد)

گوجه فرنگی            2 عدد

جعفری خرد شده          2 قاشق سوپ خوری

دانه فلفل سیاه              4 عدد

 

روش تهیه:

برنج را به مدت 1 ساعت با آب ولرم و نمک بخیسانید.

سپس آب آن را خارج نمایید و کنار بگذارید.

روغن زیتون را در ظرف بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

آن گاه پیاز را خرد کنید و تفت دهید فلفل سبز خرد شده، سیر رنده شده، پیازچه ی خرد شده، پودر کاری و مقداری نمک را نیز به آن اضافه نمایید.

در قابلمه ای مناسب، آب مرغ را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. حالا برنج را در آب مرغ بریزید و سبزیجات تفت خورده را به آن بیفزایید.

اکنون حرارت را ملایم کنید و حدود 20 دقیقه برنج را طبخ نمایید.

بعد از این زمان نیمی از گوجه فرنگی و جعفری را به برنج اضافه کنید و هم بزنید و برنج را به صورت کته دم نمایید.

در پایان، برنج را در دیس بکشید و بقیه ی گوجه فرنگی و جعفری را روی پلو بریزید و با دانه های فلفل تزئین کنید.

انرژی کل 1000 کیلوکالری

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی