کوفته ی سوئدی
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

 

کوفته ی سوئدی

 

مواد لازم:

شیر                         یک سوم پیمانه

مغز نان باگت             1 پیمانه

گوشت چرخ کرده       500 گرم

پیاز رنده شده            3 قاشق سوپ خوری

تخم مرغ                   1 عدد

جعفری خرد شده      2 قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل              مقداری

آرد سوخاری                  یک دوم پیمانه

 

مواد لازم برای تهیه سُس کوفته:

کره                               50 گرم

آرد                                1 قاشق سوپ خوری

رب گوجه فرنگی            2 قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل                  مقداری

آب گوشت                     2 پیمانه

آبلیمو                           1 قاشق سوپ خوری

جعفری ریز خرد شده    2 قاشق سوپ خوری

 

روش تهیه:

شیر را به مغز نان باگت اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

سپس گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، تخم مرغ، جعفری، نمک و فلفل را نیز با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید.

از این مایه، توپ های کوچکی بردارید و در آرد سوخاری بغلتانید.

سپس آن ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

اکنون کوفته ها را در سُس قرار دهید تا مزه دار شوند.

 

روش تهیه ی سُس کوفته:

کره را در ظرفی روی حرارت قرار دهید.

سپس آرد را اضافه نمایید تا رنگ آن تغییر کند.

اکنون رب گوجه فرنگی را همراه با کمی فلفل به مواد فوق بیفزایید و هم بزنید.

آب گوشت را نیز کم کم اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود.

زمانی که آرد در آب گوشت کاملا حل شد، آبلیمو و جعفری خرد شده را بیفزایید و حرارت را ملایم کنید تا سُس جا بیفتد.

انرژی کل: 2800 کیلو کالری

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی