آشنایی با روش تهیه‌ی دلمه‌ی هلندی
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

آشنایی با روش تهیه‌ی دلمه‌ی هلندی

 


پیاز را سرخ کرده و گوشت چرخ‌کرده، زردچوبه، نمک و فلفل را افزوده و تفت می‌دهیم.

 

 

 

مواد اولیه:

گوشت چرخ‌کرده                       300 گرم

خمیر نان باگت                          نصف پیمانه

نمک، فلفل و آب‌لیمو                به میزان لازم

کلم برگ                                  500 گرم

روغن زیتون                              دو تا سه قاشق سوپ‌خوری

روغن مایع و پیاز داغ                 به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی                        دو قاشق غذاخوری

زردچوبه، سرکه و شکر             به میزان لازم

پیاز متوسط خلالی خرد شده    یک عدد

 

طرز تهیه:

* پیاز را سرخ کرده و گوشت چرخ‌کرده، زردچوبه، نمک و فلفل را افزوده و تفت می‌دهیم.

* سپس تکه‌های خمیر نان باگت و رب گوجه‌فرنگی را می‌افزاییم و می‌گذاریم تا سرد شود.

* برگ‌های کلم را آهسته جدا کرده و درون آب جوش می‌ریزیم، کمی که نرم شد، سپس آبکش می‌کنیم حالا هر برگ را آهسته باز کرده، از مواد مایه مخلوط شده می‌ریزیم و به صورت بقچه‌ای آن را پیچیده و درون قابلمه می‌گذاریم.

* سپس از سرکه، آب‌لیمو، شکر یا عسل و پیاز داغ به اندازه دلخواه به همراه روغن زیتون یک سس ملس درست کرده و روی کلم ریخته و روی حرارت گذاشته تا بپزد.

 

نکــته:

در هلند این غذا را هفته‌ای یک‌بار میانسال‌های این کشور به عنوان یک وعده غذای خود مصرف می‌کنند.

به جای شکر می‌توانید از عسل استفاده کنید.

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی