حمص (غذای لبنانی)
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

 

حمص (غذای لبنانی)

 

 

 

مواد لازم برای 6 نفر:

 

نخود                              500 گرم

روغن کنجد                     1 لیوان

سیر                               1 بوته

نمک                               به مقدار کافی

لیمو ترش                       2 عدد

زیتون سبز یا سیاه           مقداری

فلفل قرمز کوبیده           نصف قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه:

نخود را از چند ساعت قبل خیس کنید و پوست بگیرید(اگر فرصت نبود، ابتدا نخود را بپزید و بعد پوست آن را بگیرید).

 

نخود پوست گرفته را با مقداری آب و یک بوته سیر پوست کنده و نصف قاشق نمک کاملا بپزید و بعد آن را چرخ کنید.

 

نخود باید طوری پخته شده باشد که پس از چرخ کردن، هیچ زبری نداشته باشد.

 

روغن کنجد را کم کم داخل پوره ی نخود بریزید و به هم بزنید تا روغن کاملا جذب نخود شود.

 

آب یک عدد لیمو را بگیرید و با پوره مخلوط کنید.

 

مخلوط را بچشید و نمک آن را اندازه کنید.

 

حمص به دست آمده را در یک ظرف بریزید و روی آن را با پشت قاشق صاف کنید و فلفل قرمز را روی آن بپاشید.

 

می توانید یک عدد لیمو ترش را حلقه حلقه کنید و همراه با مقداری زیتون سیاه روی حمص یا هومز  را تزئین کنید.

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی