کروکت گوشت مخصوص
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 350 گرم
پودر نان خشک یک پیمانه
آرد سفید یک پیمانه
آرد سوخاری یک پیمانه
برنج پخته شده نصف پیمانه
پیاز یک عدد
تخم مرغ سه عدد
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
سُس سفید نصف پیمانه
طرز تهیه:
پیاز را رنده کرده و با گوشت، برنج و پودر نان خشک مخلوط می کنیم.
نمک، فلفل، تخم مرغ و سُس سفید را اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم و در جای خنک می گذاریم تا یک ساعت استراحت کند.
بعد از این مدت از مایه به اندازه ی گردو برداشته و لوله می کنیم و آن را در آرد سفید می غلتانیم و در دو عدد تخم مرغ که خوب زده شده فرو می بریم و بعد در آرد سوخاری غلتانده و در روغن داغ، پشت و روی آن را سرخ می کنیم.
کروکت ها را پس از سرخ شدن در ظرفی چیده و اطراف آن را با سبزیجات تزئین کنید.
طرز تهیه سُس سفید:
یک قاشق آرد سفید را با یک قاشق کره کمی تفت می دهیم بعد یک لیوان شیر را به آن اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود.