مارینیت قارچ
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

 

مارینیت قارچ

 

 

 

مواد لازم

سرکه 120 سی سی
سیر خرد شده یک عدد کوچک
پوره گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
روغن  3 قاشق سوپ خوری
قارچ دکمه ای 450 گرم
گشنیز جهت تزئین به مقدار لازم
پیاز  یک عدد
برگ بو تعدادی

 

 

طرز تهیه:

سرکه ، سیر ، برگ بو و پیاز را در یک قابلمه بریزید و بگذارید با حرارت ملایم بجوشد تا پیاز نرم شود. روغن و پوره ی گوجه فرنگی  را اضافه کنید و ادویه بزنید.این مخلوط را روی قارچ ها بریزید و یک شب در یخچال قرار دهید.برگ بو و سیر را از مواد خارج کنید و با گشنیز آن را تزئین نمایید.

 

 

 

 

 

 

 

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی