کرپ قارچ و مرغ
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

 

کرپ قارچ و مرغ

 

 

 

مواد لازم برای خمیر کرپ:

 

آرد

150 گرم یا یک لیوان

نمک

نصف قاشق مرباخوری

تخم مرغ

یک عدد

شیر

2 لیوان

پیازچه

یک چهارم لیوان

 

 

مواد داخل کرپ :

 

گوشت مرغ پخته (ساطوری شده) 250 گرم
قارچ خرد شده 150 گرم
پیاز خرد شده 1 عدد
نمک و فلفل به اندازه لازم
پنیر موزارلا ( رنده شده) 100 گرم

 

 

طرز تهیه خمیر کرپ:

کرپ یک نوع خمیر پخته شده است که مراحل تهیه آن را با شکل برای شما بیان می کنیم.

 

در کاسه ای آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. شیر  و تخم مرغ  را با هم آمیخته و کم کم به آرد و نمک اضافه کنید.

مایع خمیر را از آب صافی عبور دهید تا مخلوط یکنواختی بدست آورید. در نهایت پیازچه را افزوده و خمیر را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید.

 

سپس خمیر را از یخچال بیرون آورده و به اندازه یک چهارم لیوان از آن را داخل ماهیتابه ای به شکل گرد و نچسب که از پیش با برس چرب کرده و روی حرارت گذاشته اید، بریزید.

 

همین که خمیر خودش را گرفت، آن را پشت و رو کنید تا طرف دیگر آن هم طلایی شود.

 

خمیر آماده شده را از ماهیتابه خارج کنید. سپس به وسیله قالب گردی ازهر کرپ 3 دایره جدا کنید و از مواد آماده شده (مواد داخل کرپ) در آن گذاشته، بپیچید. بعد آن را تزئین کرده و در ظرف موردنظر بچینید.

 

 

طرز تهیه مواد داخل کرپ:

روغن را روی حرارت داغ کنید. سپس پیاز را در روغن داغ بریزید. پیاز که کمی طلایی شد، گوشت مرغ پخته و قارچ  را به آن اضافه کنید. برای این که قارچ ها تغییر رنگ ندهند، می توانید کمی آب لیمو به آنها بیفزایید. در نهایت نمک ، فلفل و پنیر موزارلا را افزوده و از روی حرارت بردارید. شما می توانید بر طبق ذائقه خود مواد داخل کرپ را تغییر دهید.

 

 

نکات تغذیه ای :

 

پنیر موزارلا ( MOZZARELLA CHEESE ) ، یک نوع پنیر  نرم نارس با دلمه ی پلاستیک مانند است که اصل و منشا آن جنوب ایتالیا است. امروزه این پنیر در بیشتر کشورهای اروپایی ساخته می شود. این پنیر کاربرد گسترده ای برای روی پیتزا دارد ، چرا که حالت کشسانی خوبی دارد. تصویر بالا این نوع پنیر را نشان می دهد.

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی