تدوک مرغ و تخم‌مرغ
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

 

تدوک مرغ و تخم‌مرغ

 

 

 


مواد لازم:

 

تخم‌مرغ 4 عدد
مرغ چرخ شده 350 گرم
جعفری ریز شده یک پیمانه کوچک
سیب‌زمینی آب پز 2 عدد متوسط
پیاز رنده شده یک عدد متوسط
آرد سوخاری یک پیمانه بزرگ
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ ها را آب پز کنید و پوست آنها را بکنید.

سیب‌زمینی‌های آب پز را کوبیده و له کنید. سپس با مرغ، جعفری و پیاز خوب مخلوط نمایید تا خمیر یک دستی به دست آید.نمک و فلفل و زردچوبه را به مواد بیافزایید.

دور هر تخم‌مرغ آب پز، مقداری از مواد مخلوط شده را قرار دهید و به‌صورت یک گلوله در آورید. سپس توپ‌ها را در آرد سوخاری بغلطانید و در روغن داغ شده سرخ کنید.

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی