200 گرم
|
سینه یا فیلهی مرغ
|
یک پیمانه
|
پودر آرد سوخاری
|
2عدد
|
تخم مرغ
|
یک قاشق غذاخوری
|
خردل
|
2 قاشق غذاخوری
|
سس گوجه فرنگی
|
به مقدار لازم
|
پودرسیر
|
250 گرم
|
پنیررنده شدهی پیتزا یا گودا
|
به مقدار لازم
|
روغن مخصوص سرخ کردنی
|
مرغ پخته شده را ورقه ورقه کنید. تخممرغ و خردل را با هم مخلوط نمایید و روی مرغهای ورقه ورقه شده بریزید.
مرغ را به آرد سوخاری آغشته نمایید و سپس در روغن سرخ کنید. سس گوجهفرنگی و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید و روی مرغهای سرخ شده بریزید.
پنیر پیتزا یا گودا را روی مرغ بریزید و ظرف را به مدت 8 تا 15 دقیقه با حرارت 170 درجهی سانتیگراد داخل فر قرار دهید.