هویج رنده شده یک کیلو
شیر یک لیتر
خامه 600 گرم
کره یک قاشق غذاخوری
شکر 4 یا 5 قاشق غذاخوری
هویج و شیر و خامه را با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت زیاد میگذاریم. بعد از جوش آمدن، حرارت را کم میکنیم و گاهی آنرا هم میزنیم.
بعد از یک ساعت که هویج پخته شد، شکر و کره را داخل آن میریزیم و حرارت را زیاد میکنیم تا مایع بخار شود و حلوا غلیظ شود. در این مدت، مرتب حلوا را هم میزنیم.
اگر دوست داشته باشید می توانید یک قاشق غذاخوری زعفران حل شده هم در آن بریزید.
این حلوا بعد از سرد شدن دسر بسیار خوشمزهای است. من در آن بهجای شکر، عسل ریختم. مقدار شکر یا عسل، بستگی به ذائقه خودتان دارد. اگر شیرینتر بخواهید، مقدار آن ها را بیشتر کنید.