کوردُن بلو (cordon bleu)
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

کوردُن بلو (cordon bleu)

(غذای ملل دیگر)

 

مواد لازم برای 4 نفر:

گوشت راسته گوساله                     8 تکه (400 گرم)

سینه مرغ                                      4 تکه (200 گرم)

پنیر ورقه ای                                   4 ورق

آرد سفید گندم                               4 قاشق غذاخوری

آرد سوخاری                                   4 قاشق غذاخوری

تخم مرغ                                        1 عدد

شیر                                              یک چهارم پیمانه

روغن سرخ کردنی                          به میزان لازم

نمک و فلفل                                  به میزان لازم

کوردُن بلو

طرز تهیه:

- ابتدا تکه های گوشت و مرغ را با بیفتک کوب، کوبیده تا نرم و کمی نازک شود.

- سپس آنها را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

 

- یک تکه گوشت و یک تکه مرغ و یک ورقه پنیر و مجددا یک تکه گوشت را روی هم قرار داده و با دست کمی فشار دهید تا به هم بچسبد.

 

کوردُن بلو

- سپس آنها را در آرد بغلطانید و در تخم مرغ و شیر که از قبل با هم مخلوط کرده اید، بزنید و در آخر در پودر سوخاری بغلطانید.

- روغن را داغ کنید و دو طرف آنها را در روغن سرخ کنید.

نکته:

به جای سینه مرغ می توانید از یک ورق ژامبون گوشت یا ژامبون مرغ استفاده کنید.

 

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی