روش تهیه‌ی شامی لبنانی
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

روش تهیه‌ی شامی لبنانی

 


این شامی با مخلوطی از گوشت چرخ کرده، سبزی، سویا، تخم مرغ، آرد و پیاز آماده می‌شود.

 

 

 

مواد اولیه

گوشت چرخ‌کرده                                                   100 گرم

سبزی خردشده (تره، جعفری و گشنیز)                دو قاشق غذاخوری

سویای خیس شده                                               دو قاشق غذاخوری

پیاز رنده شده                                                        یک عدد

تخم‌مرغ                                                                یک عدد

آرد                                                                        دو قاشق غذاخوری

روغن                                                                   به میزان لازم

 

طرز تهیه

* تمامی مواد آماده شده را با هم مخلوط می‌کنیم و هم می‌زنیم تا یک‌دست شود.

 

* روغن را در تابه ریخته و حرارت را کم می‌کنیم.

 

* سپس از مواد مخلوط شده به اندازه یک توپ گلف برداشته و با دست آن را به صورت بیضی در می‌آوریم.

 

* شامی باید به حالت شناور در روغن قرار بگیرد و با حرارت ملایم سرخ شود.

 

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی