کروکت فرانسوى
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

 

کروکت فرانسوى

 

کروکت نوعی کوفته ی فرانسوی است که می ‌توانید با گوشت، ماهی و مرغ درست کنید و از آن به عنوان غذای اصلی یا تزئین غذا استفاده کنید.

 

 

مواد لازم:

مرغ                                  750 گرم

هویج متوسط                    2 عدد

جعفری خرد شده             3 قاشق غذا خوری

پنیر پیتزا                           به مقدار لازم

تخم مرغ                             2 عدد

آرد سوخاری                       یک پیمانه

نمک و فلفل                       به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه:

* مرغ را پس از شستن خرد می‌ کنیم سپس استخوان‌ های آن را می ‌گیریم و آن را چرخ می‌ کنیم.

نمک و فلفل به آن اضافه می ‌کنیم و ورز می‌ دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند.

* هویج را پوست کنده و از طول به 4 قسمت مساوی تقسیم می‌ کنیم سپس آن را آب پز می ‌کنیم تا نرم شود.

* از مایه ی مرغ کمی برداشته دست مان را با آب کمی مرطوب می‌ کنیم و در کف دست آن را پهن می ‌کنیم.

* یک برش هویج، جعفری خرد شده و کمی پنیر پیتزای رنده شده می ‌ریزیم و سپس آن را به شکل گرد یا به صورت سوسیس کوکتل در می آوریم.

* کروکت را ابتدا در آرد سوخاری، سپس در تخم مرغ زده شده و مجددا در آرد سوخاری می‌ غلتانیم سپس در روغن داغ سرخ می‌ کنیم.

 

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی