چیکن استروگانف
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

چیکن استروگانف

 

 

از جمله مواد تشکیل دهنده ی این غذای لذیذ، سینه مرغ، ‌قارچ، فلفل سبز،‌ روغن زیتون و سس باربکیو است.

زمان تهیه: 30 دقیقه

زمان پخت: یک ساعت

 

مواد لازم برای 6 نفر:

روغن زیتون                             2 قاشق غذاخوری

پیاز متوسط                             سه عدد

فلفل دلمه ‌ای                         یک عدد

نمک                                       یک و نیم قاشق چای ‌خوری

فلفل                                      یک و نیم قاشق چای ‌خوری

قارچ متوسط                           15 عدد

سینه مرغ                                  4 عدد

آب مرغ                                      2 پیمانه

سس باربکیو                              2 قاشق غذاخوری

خردل                                        2 قاشق غذاخوری

سس قرمز تند                           یک قاشق چای‌ خوری

خامه ترش                                 نصف پیمانه

 

طرز تهیه:

1- در یک تابه ی بزرگ، یک قاشق روغن بریزید و پیازها را که‌ به صورت حلقه ‌های نازکی بریده شده، حدود 8 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شوند.

 

2- فلفل دلمه‌ ای که تخم آن درآورده شده و نازک بریده شده، نصف قاشق چای‌ خوری نمک و یک چهارم قاشق چای‌ خوری فلفل و قارچ‌ ها که نازک بریده شده را به تابه اضافه کنید و حدود 6 دقیقه یا تا زمانی ‌که آب قارچ‌ ها روان شود، آن‌ ها را تفت دهید.

 

3- مواد فوق را از صافی رد کنید و حدود نصف پیمانه از آب حاصله را نگه دارید.

 

4- تابه را دوباره روی حرارت قرار دهید و یک قاشق روغن باقی‌ مانده را در آن بریزید.

روی سینه ی مرغ که بدون پوست و استخوان است و به صورت رشته ‌ای با ضخامت یک سانتی‌ متر درآورده شده، باقی ‌مانده ی نمک و فلفل را بپاشید و حدود 5 دقیقه آن‌ ها را در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.

سپس مخلوط قارچ و فلفل را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.

 

5- آب مرغ و سبزیجات را در ظرف بجوشانید و هرچه از مواد به ته تابه چسبیده را با یک قاشق چوبی از ته ظرف جدا کنید و بگذارید همراه با سس بجوشند.

 

6- سس باربکیو، خردل و سس قرمز تُند را به محتوای ظرف اضافه کنید و بگذارید تا آن جا بجوشند که یک و نیم پیمانه آب از آن‌ ها باقی بماند.

چیکن استروگانف با برنج

آب باقی ‌مانده باید کمی غلیظ باشد.

 

7- حرارت را کم کنید و خامه ترش را به آن اضافه کنید و دیگر نگذارید سس بجوشد.

 

8- سپس مرغ و سبزیجات را به تابه اضافه کنید و تا حدی به آن‌ ها حرارت دهید که گرم شوند.

 

9- چیکن استروگانف را می ‌توانید روی انواع برنج و ماکارونی بریزید یا همراه با نان تست میل کنید.

 

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی