پاكورا (غذای هندی)
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

پاكورا (غذای هندی)

 

مواد لازم:

آرد سفید  یک چهارم لیوان

آرد نخود  سه چهارم لیوان

پیاز ریز شده  2 عدد بزرگ

فلفل سبز تند ریز شده 1 یا 2 عدد

گشنیز ریز شده  یک چهارم لیوان

شوید ریز شده  یک چهارم لیوان

تره فرنگی ریز شده كمی

بیكینگ پودر  1 قاشق مرباخوری

زردچوبه  1 قاشق چایخوری

نمك   به مقدار لازم

آب   یک سوم لیوان

روغن سرخ كردنی به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

- آرد سفید، آرد نخود، بیكینگ پودر، نمك، زردچوبه و آب را با هم مخلوط كنید.

- پیاز ریز شده را با فلفل سبز تند مخلوط كرده و به مواد اضافه كنید. سپس مواد را با قاشق هم بزنید.

- گشنیز، شوید و تره فرنگی ریز شده را به مواد اضافه كرده و هم بزنید.

- از مواد به اندازه یك قاشق غذاخوری برداشته و در ماهیتابه بریزید تا در روغن سرخ شود. بقیه مواد را به همین طریق سرخ كنید.

- پاكورا را به صورت گرم، همراه با سس فلفل یا سس گوجه فرنگی میل كنید.

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی