سالاد پیازچه و سیب زمینی(آلمان)
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

سالاد پیازچه و سیب زمینی(آلمان)

 

 

مواد لازم:

سیب زمینی پخته                 2 عدد

تخم مرغ پخته                        2 عدد

خیارشور خرد شده                100 گرم

پیازچه خرد شده                    2 قاشق سوپ خوری

کنسرو ذرت                           2 قاشق سوپ خوری

شوید تازه خرد شده               2 قاشق سوپ خوری

ماست                                  1 پیمانه

خامه                                     یک دوم پیمانه

آب لیمو ترش                         2 قاشق سوپ خوری

سرکه                                   1 قاشق سوپ خوری

نمک، فلفل و پودر آویشن      مقداری

روغن زیتون                           1 قاشق سوپ خوری

ذرت کوچک(جهت تزیین)          چند عدد

زیتون سیاه و سبز                  8 عدد

 

روش تهیه:

سیب زمینی های پخته را پوست بگیرید و خرد نمایید.

تخم مرغ های پخته را نیز به صورت هم اندازه و خیار شور را نگینی خرد کنید.

سپس پیازچه های شسته را به صورت حلقه ای خرد نمایید.

آن گاه کنسرو ذرت را به شوید خرد شده بیفزایید و تمام مواد را مخلوط کنید.

 

تهیه ی سُس:

در کاسه ای مناسب، ماست را با خامه مخلوط نمایید و آب لیمو ترش، سرکه، نمک، فلفل، پودر آویشن و در پایان، روغن زیتون را بیفزایید.

هنگامی که سُس آماده شد، درون مواد سالاد بریزید، کاملاً هم بزنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

اکنون سالاد را در ظرف مناسب بریزید و اطراف آن، ذرت، پیازچه های تزیین شده و برش های زیتون سیاه و سبز قرار دهید.

انرژی کل: 1000 کیلو کالری

 

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی