گولاش؛ خورش مجارستانی
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

گولاش؛ خورش مجارستانی

 

 

ادویه ی مخصوص این غذای مجاری، پاپریکا است.

زمان تهیه و پخت: یک ساعت و پانزده دقیقه

 

مواد لازم برای 2 تا 4 نفر:

گوشت گوسفندی       200/1 گرم، به قطعات مکعبی کوچک تقسیم شود

پیاز متوسط                 یک عدد، خرد شود

روغن زیتون                  2 قاشق غذاخوری

سیر                            یک حبه، خرد شود

ادویه پاپریکا

ادویه پاپریکا                            یک قاشق غذاخوری

آب گوشت                               2 پیمانه

رب گوجه فرنگی                      2 قاشق غذاخوری

آب لیمو                                  یک قاشق غذاخوری

خامه ترش                              ‌یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل                            به اندازه لازم

 

پیازداغ

 

طرز تهیه:

* پیاز را درون روغن زیتون به مدت 5 دقیقه تفت دهید.

* سیر را به آن اضافه کرده و 2 دقیقه ی دیگر آن را تفت دهید.

* قطعات گوشت و پاپریکا را به ظرف اضافه کرده و به مدت 3 تا 5 دقیقه آن ‌ها را تفت دهید.

* آب گوشت، رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را به مخلوط فوق، اضافه کنید.

* درب ظرف را گذاشته و به مدت یک ساعت آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کم ‌کم بجوشد و گوشت آن نرم شود.

* هر چند وقت یک بار آن را هم بزنید و اگر آب آن کم شده، ‌اضافه کنید.

* قبل از این‌ که آن را از روی حرارت بردارید خامه و آب لیمو را به آن اضافه کرده و هم بزنید.

* خورش گولاش را می‌ توانید همراه با برنج یا ماکارونی میل کنید.

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی