زمان تهیه و پخت: یک ساعت و پانزده دقیقه
مواد لازم برای 2 تا 4 نفر:
گوشت گوسفندی 200/1 گرم، به قطعات مکعبی کوچک تقسیم شود
پیاز متوسط یک عدد، خرد شود
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
سیر یک حبه، خرد شود
ادویه پاپریکا یک قاشق غذاخوری
آب گوشت 2 پیمانه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو یک قاشق غذاخوری
خامه ترش یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه:
* پیاز را درون روغن زیتون به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
* سیر را به آن اضافه کرده و 2 دقیقه ی دیگر آن را تفت دهید.
* قطعات گوشت و پاپریکا را به ظرف اضافه کرده و به مدت 3 تا 5 دقیقه آن ها را تفت دهید.
* آب گوشت، رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را به مخلوط فوق، اضافه کنید.
* درب ظرف را گذاشته و به مدت یک ساعت آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کم کم بجوشد و گوشت آن نرم شود.
* هر چند وقت یک بار آن را هم بزنید و اگر آب آن کم شده، اضافه کنید.
* قبل از این که آن را از روی حرارت بردارید خامه و آب لیمو را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
* خورش گولاش را می توانید همراه با برنج یا ماکارونی میل کنید.