برنج= 4 پیمانه | 4 پیمانه |
فلفل دلمه ای | 2 عدد |
گوجه فرنگی فیله شده | 4 عدد |
پیاز سرخ شده | 6 قاشق غذاخوری |
فیله ی مرغ | 500 گرم |
هل درسته | 1 قاشق مرباخوری |
زیره سیاه نیمه کوب | 1 قاشق مرباخوری |
پودر کاری | 1 قاشق مرباخوری |
دارچین | 1 قاشق مرباخوری |
زردچوبه | 1 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه درسته | 1 قاشق غذاخوری |
زعفران آب کرده | 3 قاشق مرباخوری |
برگ بو | 2 عدد |
کره و روغن برای سرخ کردن | به مقدار لازم |
برنج را آبکش کرده و کنار می گذاریم.
فیله های مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کرده و بعد در کره تفت می دهیم (فیله ها را ابتدا با بیفتک کوب می کوبیم و بعد مزه دار می کنیم).
پیاز سرخ شده را با فیله ی گوجه فرنگی روی حرارت متوسط گذاشته تفت می دهیم. بعد از 3 دقیقه زیره ی سیاه، دارچین، زردچوبه، برگ بو، پودر کاری و فلفل سیاه درسته را به همراه فلفل دلمه ای اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می کنیم تا مواد غلظت بگیرند.
در آخر هم زعفران را اضافه می کنیم. نیمی از این مواد را لابلای برنج آبکش ریخته و دم می کنیم. بعد از آماده شدن برنج آن را در ظرف کشیده و بقیه مواد را روی آن می ریزیم. ( زمان کشیدن برنج، برگ بو را درمی آوریم)