کروکت گوشت مخصوص
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

 

کروکت گوشت مخصوص

 

مواد لازم:

گوشت چرخ‌ کرده             350 گرم

پودر نان خشک‌                یک پیمانه

آرد سفید                        یک پیمانه

آرد سوخاری                   یک پیمانه

برنج پخته شده                نصف پیمانه

پیاز                                 یک عدد

تخم ‌مرغ                         سه عدد

نمک و فلفل و روغن        به میزان لازم

سُس سفید                   نصف پیمانه

 

طرز تهیه:

پیاز را رنده کرده و با گوشت، برنج و پودر نان خشک مخلوط می ‌کنیم.

نمک، فلفل، تخم ‌مرغ و سُس سفید را اضافه کرده و کاملا مخلوط می ‌کنیم و در جای خنک می ‌گذاریم تا یک ساعت استراحت کند.

بعد از این مدت از مایه به اندازه ی گردو برداشته و لوله می ‌کنیم و آن را در آرد سفید می ‌غلتانیم و در دو عدد تخم‌ مرغ که خوب زده شده فرو می‌ بریم و بعد در آرد سوخاری غلتانده و در روغن داغ، پشت و روی آن را سرخ می ‌کنیم.

کروکت ها را پس از سرخ شدن در ظرفی چیده و اطراف آن را با سبزیجات تزئین کنید.

 

طرز تهیه سُس سفید:

یک قاشق آرد سفید را با یک قاشق کره کمی تفت می ‌دهیم بعد یک لیوان شیر را به آن اضافه کرده و مرتب هم می‌ زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود.

 

 

 

 

 

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی