کروکت مرغ
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

 

کروکت مرغ

 

 

 

مواد لازم:

 

سینه مرغ پخته شده 2 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
تخم مرغ 2 عدد
پودر سوخاری 2فنجان
جعفری خرد شده یک فنجان
سس سفید یک دوم فنجان
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

استخوان های سینه مرغ را می گیریم و آن را چرخ می کنیم. سپس جعفری خرد شده، سس سفید، نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و مایه کروکت را خوب وَرز می دهیم. از مایه به اندازه یک عدد  پرتقال  متوسط برمی داریم و ابتدا در پودر سوخاری و سپس در تخم مرغ  زده شده می غلتانیم. در این هنگام به خمیر شکل می دهیم و آن را در روغن داغ سرخ می کنیم. کروکت های سرخ شده را در دیس می چینیم و اطراف دیس را با سبزیجات  پخته تزیین می کنیم. برای سرو این غذا از سس قارچ  هم می توان استفاده کرد.

 

 

 

 

 

 

 

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی