املت تایلندی
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

 

املت تایلندی

 

 

 

مواد لازم :

 

تخم مرغ 6 عدد
روغن ماهی 1 قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده 225 گرم
روغن 3 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه
پیاز کوچک 1 عدد خرد شده
نمک و فلفل به میزان لازم
گوجه فرنگی 1 عدد
گشنیز خرد شده 1 قاشق غذاخوری

 

 

طرز تهیه :

ابتدا تخم مرغ  ها را در روغن ماهی  به صورت خاگینه در آوردید. سپس گوشت چرخ کرده را به آن بیافزایید. سیر  و پیاز  را نیز به مواد افزوده و تفت دهید و نمک و فلفل را به آن بیافزایید.

گوجه فرنگی  ها را خرد کنید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. برای تزئین می توانید از گشنیز یا حلقه های خیار و گوجه فرنگی استفاده کنید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی