املت ایتالیایی
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

 

املت ایتالیایی

 

این بار املت را به روش ایتالیایی تهیه نموده و آن را تجربه کنید.

 

 

مواد لازم:

قارچ خرد شده   یک پیمانه

کدو خرد شده    یک پیمانه

کره یا مارگارین   3 قاشق غذاخوری

آب                    3 قاشق غذاخوری

تخم‌ مرغ           4 عدد

نمک                                  یک چهارم قاشق چای ‌خوری

فلفل                                 یک چهارم قاشق چای ‌خوری

پنیر رنده شده موزارلا         نصف پیمانه

 

 

مواد لازم برای سُس:

مارگارین یا کره                 یک قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی خرد شده  ‌  یک عدد

جعفری تازه و خرد شده   2 قاشق غذاخوری

پودر ریحان                       نصف قاشق چای‌ خوری

نمک                               یک هشتم قاشق چای‌ خوری

 

 

طرز تهیه:

* 2 قاشق غذاخوری کره را در تابه ‌ای ذوب کرده و قارچ‌ و کدو‌ها را درون آن تفت دهید تا نرم شوند.

* قارچ و کدوها را از تابه خارج کرده و درون تابه مابقی کره را بریزید.

* تخم‌ مرغ، آب، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و درون کره ذوب شده بریزید.

* هم زمان با پخته شدن تخم‌ مرغ ‌ها ، لبه آن ‌ها را بلند کرده و تابه را کمی شیب دهید تا تخم‌ مرغ‌ های پخته نشده در زیر، به سمت مرکز تابه روان شوند و به صورت یک دست بپزنند.

* وقتی تخم ‌مرغ‌ ها تقریبا پخته شدند، با قاشق از سبزی‌ جات، روی نیمی از املت بریزید و روی آن ‌ها را مملو از پنیر کنید.

* سپس لبه دیگر را روی آن ‌ها تا کنید و به مدت یک تا دو دقیقه، درب تابه را بگذارید.

* هم زمان با درست شدن املت، کره را درون قابلمه ‌ای ذوب کرده و مابقی مواد سُس را درون آن به مدت 5 دقیقه بپزید و مرتب آن را هم بزنید.

* سُس آماده شده را روی املت بریزید و آن را میل کنید.

 

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی