مرغ پارمچان
فست فود
1400/2/20

 

 

مرغ پارمچان

 

 

 

مواد لازم :

 

200 گرم

 

سینه یا ‌فیله‌ی مرغ

 

یک پیمانه

 

پودر آرد سوخاری

 

2عدد

 

تخم مرغ

 

یک قاشق غذاخوری

 

خردل

 

2 قاشق غذاخوری

 

سس گوجه ‌فرنگی

 

به ‌مقدار لازم

 

پودرسیر

 

250 گرم

 

پنیررنده شده‌ی پیتزا یا گودا

 

به‌ مقدار لازم

 

روغن مخصوص سرخ کردنی

 

طرز تهیه

:مرغ پخته شده را ورقه‌ ورقه کنید.  تخم‌مرغ  و خردل را با هم مخلوط نمایید و روی مرغ‌های ورقه ورقه شده بریزید.

مرغ پخته شده را ورقه‌ ورقه کنید.  تخم‌مرغ  و خردل را با هم مخلوط نمایید و روی مرغ‌های ورقه ورقه شده بریزید.

مرغ را به آرد سوخاری آغشته نمایید و سپس در روغن سرخ کنید. سس گوجه‌فرنگی  و پودر سیر  را با هم مخلوط نمایید و روی مرغ‌های سرخ شده بریزید.

پنیر پیتزا یا گودا را روی مرغ بریزید و ظرف را به ‌مدت 8 تا 15 دقیقه با حرارت 170 درجه‌ی سانتی‌گراد داخل فر قرار دهید.

 

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
میتلف با سس گوجه فرنگی
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
گراتن پیاز و پنیر و سیب زمینی
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
آموزش سمبوسه پیتزایی به روش آسان