بوریتو با مرغ و برنج (غذای مكزیكی)
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

 

بوریتو با مرغ و برنج (غذای مكزیكی)

 

 

 

 

بوریتو تقریباً یك نوع ساندویچ سنتی مكزیكی است كه مردم بیشتر در خارج از منزل می خورند.

 

مواد لازم:

 

 

90 گرم

برنج

یك قاشق غذاخوری

روغن

یك عدد

پیاز خرد شده

نصف قاشق چایخوری

میخك پودر شده

یك قاشق چایخوری

پودر اورگانو

200 گرم

گوجه فرنگی رنده شده

2 تكه

سینه ی مرغ بدون استخوان و پوست

150 گرم

پنیر چدار رنده شده

8 عدد

تورتیلا با آرد سفید

به مقدار كافی

نمك

 

 

طرز تهیه:

1- برنج را در آب جوشان یكی دو جوش می دهیم و آبكش می كنیم.

2- روغن را در ماهیتابه گرم كرده و پیاز را تفت می دهیم تا كمی طلایی شود. سپس پودر میخك و پودر اورگانو( یك نوع سبزی برای معطر كردن غذا) را به آن اضافه كرده و كمی تفت می دهیم. پس از آن برنج و گوجه فرنگی را ریخته، صبر می كنیم تا برنج خوب بپزد و آب گوجه فرنگی تبخیر شود.

3- مرغ را می پزیم. سپس آن را خرد كرده و همراه پنیر چدار با برنج مخلوط می كنیم.

4- فر را از قبل در حرارت 160 درجه ی سانتیگراد گرم می كنیم.

5- نان ها را در داخل فویل مخصوص آشپزی می پیچیم و داخل بشقابی روی بخار می گذاریم تا نرم شوند.

 

 

 

6- از مواد مخلوط شده ی مرغ و برنج، داخل تورتیلا گذاشته و به صورت بقچه می بندیم. طرز تهیه تورتیلا در قسمت پایین آمده است. تورتیلا یك نوع نان مكزیكی شبیه لواش است. در صورت تهیه نكردن تورتیلا ، می توانید از نان لواش برای پیچیدن مواد مخلوط شده ی این غذا استفاده كنید.

7- هر كدام از بوریتوها را كه درست كردیم در ظرف فر گذاشته، رویش را با فویل می بندیم و داخل فر می گذاریم تا گرم بماند. آنگاه بعد از درست كردن همه ی بوریتوها، سرو می كنیم.

 

نكات تغذیه ای :

این غذا علاوه بر بزرگسالان، برای كودكان به خصوص كودكان كم وزن ، مناسب است، زیرا:

1-    به راحتی می توانند آن را در دست بگیرند.

2-    به علت داشتن پنیر چدار دارای كالری بالایی است.

برای جذاب شدن شكل غذا می توانید آن را با انواع سبزی ها و سس گوجه تزیین كنید.

 

" تورتیلا با آرد سفید"

 

 

 

از این دستور حدود 12 عدد تورتیلا به اندازه ی 25 سانتیمتر به دست می آید.

 

مواد لازم:

 

500 گرم

آرد سفید

یك دوم قاشق مرباخوری

بیكینگ پودر

كمی

نمك

100 گرم

روغن جامد (یا مارگارین)

حدود یك دوم لیوان

آب گرم

 

طرز تهیه:

1- آرد، بیكینگ پودر و نمك را در كاسه ای مخلوط كرده و با روغن جامد آمیخته، سپس كم كم آب را اضافه می كنیم تا جایی كه خمیر به دست نچسبد.

2- خمیر را ورز داده و حدود 10 تا 15 دقیقه در كیسه ی نایلون می گذاریم تا بماند.

3- خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم می كنیم و روی خمیرها را با نایلون می پوشانیم.

4- هر قسمت را با وردنه نازك و گرد باز می كنیم. هر دایره حدوداً به قطر 25 تا 30 سانتیمتر باشد.

5- یك ماهی تابه ی چدنی یا ماهی تابه ای كه تفلون نباشد را با حرارت زیاد خوب گرم می كنیم و بدون روغن هر نان را حدود یك دقیقه می پزیم تا هر دو طرفش خوب پخته شود و كنار می گذاریم.

6- نان ها را بعد از پخت، در دستمال پارچه ای می پیچیم تا خشك نشود.

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی