کوفته پل پتا
غذاهای خارجی
1400/2/20

 

 

کوفته پل پتا

 

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده                      500 گرم

سیر رنده شده                          3 حبه

جعفری خرد شده                     3 قاشق سوپ خوری

تخم مرغ                                  2 عدد

نمک و فلفل                             به مقدار لازم

مغز نان باگت                           1 پیمانه

شیر                                        نصف پیمانه

پودر پنیرپارمیسان                    2 قاشق سوپ خوری

پنیر فیلافیلا                            100 گرم

پودر سوخاری                         1 پیمانه

پودر آویشن یا اوگانو                1 قاشق چای خوری

گوجه فرنگی                          4 تا 5 عدد

قارچ دکمه ای یا صدفی         200 گرم

 

روش تهیه:

گوشت چرخ کرده را در کاسه ای بریزید و سیر، جعفری، تخم مرغ، نمک و فلفل را نیز به آن بیفزایید و کاملا ورز دهید.

سپس مغز نان باگت را در شیر خیس نمایید و به مواد بالا اضافه نمایید.

در پایان، پودر پنیر پارمیسان را بیفزایید و ورز دهید.

حالا به اندازه یک گردو از مواد گوشتی بردارید، یک حبه از پنیر فیلا فیلای خرد شده در وسط کوفته قرار دهید و کوفته را به دور آن گرد کنید.

آرد سوخاری را با پودر آویشن مخلوط کنید و کوفته ها را در آرد سوخاری بغلتانید.

سپس آن ها را در روغن داغ سرخ کنید.

گوجه فرنگی ها را نیز رنده نمایید و در قابلمه ای بریزید.

اکنون قارچ ها را ورقه کنید و با آبلیمو و روغن تفت دهید  و به گوجه فرنگی ها بیفزایید.

در پایان کوفته ها را درون سُس گوجه فرنگی و قارچ قرار دهید تا مزه دار و کاملاً پخته شوند.

انرژی کل: 2800 کیلو کالری

 

 

 

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
چیکن آلاکینگ ( غذای فرانسوی )