برای تهیه این غذا ابتدا باید سیب زمینی را به مدت 7 دقیقه آب پز کنید و یا به مدت 5 دقیقه با قدرت 100 ،داخل مایکروویو قرار دهید.
250 گرم
|
سیب زمینی پخته
|
2 بوته
|
تره فرنگی حلقه حلقه شده
|
1 عدد
|
پیاز متوسط
|
1 لیوان
|
شیر
|
1 قاشق غذاخوری
|
رب گوجه فرنگی
|
1 عدد
|
گوجه فرنگی
|
100 گرم
|
پنیر پیتزا
|
300 گرم
|
گوشت چرخ کرده
|
1 عدد
|
فلفل دلمه ای
|
1 قاشق غذاخوری
|
آرد
|
به مقدار لازم
|
روغن
|
- ابتدا گوجه فرنگی ، پیاز و فلفل دلمه ای را خرد کنید.
- تره فرنگی و سیب زمینی پخته را با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود.
- گوشت چرخ کرده، رب گوجه فرنگی،فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی و پیاز خرد شده را نیز با هم تفت دهید.
- شیر را با آرد مخلوط نمایید و به مخلوط گوشت اضافه کنید.
- مواد را داخل ظرف پیرکس یا تفلون ریخته و مخلوط سیب زمینی و تره فرنگی را روی آن بریزید.
- در نهایت پنیر پیتزا را روی مواد ریخته و ظرف را به مدت یک ساعت در طبقه ی وسط فر با دمای 60 درجه سانتی گراد قرار دهید.