گراتن سیب زمینی یکی از محبوبترین انواع گراتن است. برای درست کردن این غذا اسلایسهای نازک سیب زمینی داخل ظروف پیرکس قرار داده میشود و روی آن پنیر پیتزا و سس بشامل ریخته میشود و در فر پخته میشود.
نکات طرز تهیه گراتن سیب زمینی
چون سیب زمینیها خام هستند باید مقدار سس سفید به اندازهای باشد که تمام مواد را در بربگیرد تا در فر بخوبی بپزد. به غیر از پنیر پیتزا میتوانید از ترکیب پنیر پارمزان و پنیر چدار هم برای درست کردن این غذا استفاده کنید. چون سیب زمینیها در این غذا خام هستند، نمیتوانید آن را در مایکروفر یا روی گاز درست کنید چون سیب زمینیها به این روش نمیپزند، اگر دسترسی به فر ندارید میتوانید از آون توستر برای درست کردن این غذا استفاده کنید. بعد از اینکه گراتن سیب زمینی به خوبی پخت آن را از فر بیرون بیاورید، یک لایه پنیر پیتزا روی آن بریزید و برای ۵ دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید تا پنیر روی آن آب شود و روی آن طلایی و ترد شود.