آموزش پخت لذیذ “ژیبابا” یا خوراک مرغ و چیپس
غذاهای خارجی
1400/2/20

مواد لازم برای ژیبابا

  • مرغ (سینه، ران یا بال) :یک کیلو
  • پیاز :یک عدد متوسط
  • نمک و فلفل و زردچوبه :به میزان لازم
  • پودر سیر :کمی
  • سس مایونز :یک پیمانه
  • چیپس خلالی :یک بسته
خوراک مرغ و چیپس یا ژیبابا

طرز تهیه ژیبابا

مرغ ها را میشوریم، و می گذاریم آبش برود...با یک عدد خرد شده، کمی نمک، فلفل، پودر سیر و زردچوبه مزه دار میکنیم و میگذاریم دو سه ساعتی بماند تا ترد شود!

بعد مرغ ها را از این مایه در می آوریم..در سینی مخصوص فر که کمی چرب شده می چینیم..سس مایونز را با قاشق روی سطح مرغ ها میمالیم (سطحی که روی غذاست در واقع...بعد روی سس چیپس خلالی را می ریزیم و کمی با دست فشار میدهیم تا بچسبد .. و می گذاریم در فر برای یک ساعت با حرارات 160-170 درجه...

نکات تکمیلی در مورد ژیبابا

ژیبابا جزو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا
و زمان پخت و انتظار آن در حدود میباشد .
ژیبابا را می توانید در وعده سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای مناسب میباشد .

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کاری سیب سبز” غذای محبوب هندیها
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کوفته پل پتا
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
کُبّه عربی