مرغ ها را میشوریم، و می گذاریم آبش برود...با یک عدد خرد شده، کمی نمک، فلفل، پودر سیر و زردچوبه مزه دار میکنیم و میگذاریم دو سه ساعتی بماند تا ترد شود!
بعد مرغ ها را از این مایه در می آوریم..در سینی مخصوص فر که کمی چرب شده می چینیم..سس مایونز را با قاشق روی سطح مرغ ها میمالیم (سطحی که روی غذاست در واقع...بعد روی سس چیپس خلالی را می ریزیم و کمی با دست فشار میدهیم تا بچسبد .. و می گذاریم در فر برای یک ساعت با حرارات 160-170 درجه...
ژیبابا جزو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا
و زمان پخت و انتظار آن در حدود میباشد .
ژیبابا را می توانید در وعده سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای مناسب میباشد .