آموزش تهیه آش آلبالو
انواع آش و سوپ
1400/2/20

 

پخت آش آلبالو

طرز پخت آش آلبالو را به شما عزیزان فراهم نموده ایم با ما همراه باشید 

 

مواد لازم برای آش آلبالو :

لوبیا چیتی 70 گرم
عدس 200 گرم
لپه 50 گرم
برنج 75 گرم
سبزی‌ ریز خرد كرده «تره، شوید، جعفری، اسفناج» 500 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
پیازداغ 4 قاشق سوپخوری
سیرداغ 1 قاشق سوپخوری
گوشت چرخ كرده 200 گرم
پیاز رنده كرده 1 عدد
نمک، فلفل و زرد‌چوبه به میزان لازم
آرد برنج 2 قاشق سوپخوری
آلبالوی هسته گرفته 300 گرم
نعناداغ 3 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه آش آلبالو :

لوبیا، عدس، لپه و برنج را از شب گذشته بخیسانید و بپزید. آن گاه در قابلمه‌ي مناسبی آب بریزید و روی اجاق بجوشانید.

حالا برنج، حبوبات پخته و سبزی را بیفزائید و بگذارید برنج و سبزی بپزد.
سپس نمک، فلفل، پیازداغ و سیرداغ را هم به آش بیفزائید.

 

اكنون گوشت چرخكرده، پیاز رنده كرده، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم آمیخته كنید و اندكی ورز دهید تا چسبندگی لازم را داشته باشد.

اینک از این آمیخته كوفته قلقلی بسازید و در آش بریزید. حال آرد برنج را در یک دوم پیمانه آب سرد حل كنید و همراه با آلبالو به آش بیفزائید.

 

پس از 15 دقیقه آش را از روی اجاق بردارید و برای پذیرائی در كاسه‌ي مناسبی بكشید و با نعناداغ بیارائید.

نکته : در صورت دلخواه می‌توانید 2 قاشق سوپخوری شكر به آش بیفزائید.

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
آموزش طرز تهیه سوپ کرفس و هویج
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه آش شلغم مخصوص روزهای سرد زمستان
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز درست کردن آش انار (آش آذری)