آموزش سوپ جو سفید در مایکروویو
مواد اولیه سوپ جو سفید در مایکروویو :
جوپرك 100 گرم
هویج سه عدد
آب مرغ دو پیمانه
نمك و فلفل به میزان لازم
جعفری خرد شده سه قاشق غذاخوری
خامه 50 گرم
آب دو لیوان
شیر یك پیمانه
كره 50 گرم
آرد دو قاشق مرباخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سوپ جو سفید :
برای تهیه سس ابتدا كره را با قدرت 100 درصد (معادل 900 وات) یك تا یك و نیم دقیقه در مایكروویو میگذاریم و آرد را به آن اضافه میكنیم تا كاملا آرد در كره حل شود.
آنگاه شیر، نمك و فلفل را كم كم داخل آن ریخته و هم میزنیم و مجددا ظرف بدون در را به مدت دو تا چهار دقیقه با قدرت 60 درصد در دستگاه میگذاریم تا سس آماده شود.
برای تهیه سوپ، هویج رنده شده را با نصف لیوان آب در ظرف مناسبی ریخته و ظرف را با در بسته به مدت پنج الی شش دقیقه با قدرت 100 درصد در مایكروویو میگذاریم سپس آب، آب مرغ و جو پرك را به هویج اضافه كرده و ظرف را با در بسته به مدت 20 تا 25 دقیقه با قدرت 100 درصد در مایكروویو قرار میدهیم.
سس سفید آماده را به سوپ افزوده و مجددا ظرف را بدون در به مدت پنج الی شش دقیقه با قدرت 60 درصد در دستگاه گذاشته و بعد از آن خامه، جعفری، نمك و فلفل را به سوپ اضافه میكنیم.
نكتـه:
در صورت دلخواه میتوانید 100 گرم قارچ را خرد كرده و در كره تفت دهید و بعد به سوپ اضافه كنید.