آموزش پخت آش ماست شیرازی
انواع آش و سوپ
1400/2/20

آموزش پخت آش ماست شیرازی
 
پخت آش ماست شیرازی یکی از خوشمزه ترین آش های ایرانی…
 
مواد لازم آش ماست شیرازی :
گوشت : 125 گرم
لپه : 125 گرم
برنج : 200 گرم
سبزی (ترخان و شوید ) : 1 پیمانه
ماست غلیط : 500 گرم
پیاز: 2 عدد
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه

طرز تهیه آش ماست شیرازی :
لپه و برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید.
گوشت را با پیاز خورد شده و نمک و فلفل و زردچوبه آب پز کنید . سپس استخوان های آن را جدا کرده و له کنید.

لپه را هم جداگانه بپزید.

 

برنج را با حدود هفت پیمانه آب بگذارید با شعله ملایم  بپزد و حسابی له شود .

سبزی را که ریز خورد شده است را به برنج بیفزایید و اجازه دهید سبزی بپزد .

 

سپس لپه و گوشت میکس شده را اضافه کرده و درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید با شعله کم آش غلیظ شده و جا بیفتد. هر از گاهی آش را هم بزنید تا ته نگیرد و آماده شود.

 

این آش را باید مقداری سفت تر از حد انتظار از روی اجاق بردارید. چون با اضافه شدن ماست دوباره کمی رقیق می شود .

ماست را با نمک و فلفل مخلوط کنید .

 

وقتی شعله را خاموش کردید اجازه دهید تا آش  از داغی بیفته وکمی سرد بشه .
سپس ماست را به آن افزوده و مخلوط کرده و در ظرف سرو ریخته و با فلفل سیاه تزیین و نوش جان فرمایید .

 


نکته :

  اگر ماست را به آش داغ اضافه کنید ممکن است ماست کمی بریده بریده شود .
 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
آموزش طرز تهیه سوپ کرفس و هویج
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه آش شلغم مخصوص روزهای سرد زمستان
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز درست کردن آش انار (آش آذری)