سوپ لازانیا غذایی جدید و متفاوت به مانند اسم خود است. چگونه می توان این سوپ خوشمزه را تهیه کرد؟
برای 4 – 6 نفر
زمان آماده سازی : 15 دقیقه
زمان پخت : 30 دقیقه
مواد لازم:
لازانیا تکه شده | 10 عدد |
روغن زیتون | 1 ق غ |
پیاز کوچک خرد شده | 1 عدد |
سوسیس در صورت تمایل | 200 گرم |
گوشت گاو | 200 گرم |
سیر خرد شده | 3 حبه |
پودر اورگانو | 1 ق چ |
فلفل قرمز خشک تکه شده | یک چهارم ق چ |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
آب مرغ | 4 فنجان |
رب گوجه یا سس لازانیا | به میزان لازم |
آب | 1 فنجان |
ریحان تازه خرد شده | نصف فنجان |
پنیر پارمسان رنده شده | یک سوم فنجان |
خامه | یک چهارم فنجان |
پنیر ریکوتا | برای تزئین |
طرز تهیه :
در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه سوپ لازانیا آشنا میکنیم .
لازانیا را مطابق دستوری که در پشت بسته نوشته شده آبکش کنید و سپس در طرفی با روغن زیتون مخلوط نمایید.
2 ق غ روغن زیتون را داخل تابه ریخته روی حرارت بگذارید پیاز را اضافه کرده و حدود 4 دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
سوسیس ، گوشت گاو ، سیر ، اورگانو ، تکه های فلفل قرمز ، نمک و فلفل را اضافه کرده و 7 – 10 دقیقه تفت دهید ، گوشتهای گاو را در حین پخت با یک قاشق چوبی تکه کنید تا راحت تر بپزند.
آب مرغ ، سس لازانیا و 1 فنجان آب را اضافه نموده در ظرف را بگذارید تا به جوش آبد .
حرارت را کم کرده و 15 دقیقه با حرارت ملایم به طبخ ادامه دهید .خامه ، پنیر و ریحان را اضافه نموده دوباره در ظرف را ببندید تا 10 دقیقه دیگر بجوشد.
سوپ لازانیا را با ریحان و پنیر ریکوتا تزئین نموده سرو کنید.