نحوه ی صحیح دم کردن چای
تکنیک های آشپزی
1400/2/20

 

بهترین روش دم کردن چایی

 
– میشه کمی آب ریخت و چای رو گذاشت دم بکشه که این عمل باعث می شه چای زودتر دم بکشه.
 
– بر روی قوری چای میشه یک دستمال تمیز انداخت تا چای بهتر و سریعتر دم بکشه (که بعد از دم کشیدن باید اونو برداشت ).
 
– میشه به چای جهت عطر دارشدنش هل – گل سرخ – برگ عطر چای که از خانواده ی گیاه شمعدانی هست اظافه نمود.-
 
برای نگهداری چای برای مدت طولانی, بعد از دم کشیدن میشه چای رو از صافی رد کرد و تفاله ی چای رو جدا کرد و چای صاف شده رو برای مدت طولانی با همون کیفیت اولیه نگه داشت.- در صورتی که چای به مرحله ی جوشیدن رسید برای جلوگیری از طعم زمخت چای میشه بهش یک یا دو حبه قند اضافه کرد.
 
زمانی که می خواهیدچای رو در استکان برزید میتوانید در داخل استکان آب جوش بریزید و بگردانید تا باعث پایین آمدن دمای چای نشود.
 
 
 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
نحوه ی صحیح دم کردن چای
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
غذاهای ایرانی را با این روشها کم کالری درست کنید
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
با این نکات یکی کیک اسفنجی خوش طعم درست کنید