طرز تهیه “مرغ زنجبیلی” با بادام ،یک وعده سبک و رژیمی
انواع غذای رژیمی
1400/2/20

 

مواد لازم مرغ زنجبیلی با بادام

  • سینه مرغ :2 عدد (800 گرم)
  • ترشی انبه :½ پیمانه
  • بادام :¼ پیمانه
  • آب مرغ:¼ پیمانه
  • زنجبیل تازه :¼ پیمانه
  • پودر فلفل سیاه :  ¼ قاشق مرباخوری
  • پیازچه بزرگ :4 عدد (6 عدد کوچک)
  • روغن مایع :2 قاشق غذاخوری
  • سرکه انگور :2 قاشق مرباخوری
  • پودر گشنیز :2 قاشق مرباخوری
  • سیر رنده شده :1 قاشق مرباخوری
  • زنجبیل تازه آسیاب شده :1 قاشق مرباخوری
  • نمک:1 قاشق چایخوری

مرغ زنجبیلی

طرز تهیه مرغ زنجبیلی با بادام

ابتدا سینه مرغ را به شکل نوارهای باریک خرد کرده و استخوان و پوست آن را جدا کنید.

نمک ، ، ، یک ق ، زنجبیلآسیاب شده و پودر را روی مرغ های خرد شده بریزید و مخلوط کنید و کنار بگذارید تا مزه دار شود.

در این فاصله و را خرد کرده و با بقیه روغن زیتون تفت دهید، سپس مرغ های مزه دار شده را افزوده و تا جایی که کاملا پخته شود تفت دهید.

در آخر خرد شده را با سیر رنده شده و آب مرغ مخلوط کرده و داخل تابه بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کرده و کمی تفت دهید تا جا بیافتد.

زنجبیلی را در ظرف پذیرایی بکشید و بادام ها را کمی تفت داده و روی آن بریزید و سرو نمایید.

مرغ زنجبیلی با بادام

 

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
پخت رژیمی “سالمون کبابی” با سس تری یاکی
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
پخت رژیمی “سالمون کبابی” با سس تری یاکی
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “مرغ زنجبیلی” با بادام ،یک وعده سبک و رژیمی