طرز تهیه “پاستای قارچ” یک غذای پرطرفدار گیاهخواران
غذای گیاهخواران
1400/2/20

 

مواد لازم پاستای قارچ:

  • پاستا:350 گرم
  • قارچ :230 گرم
  • سیر ریز خردشده :2 حبه
  • روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
  • کره :2 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی :2 پیمانه
  • ریحان تازه ساتوری شده :3 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی
  • فلفل قرمز:به اندازه دلخواه
  • پنیر پارمژان رنده شده :برای زمان سرو

پاستا

 

طرز تهیه پاستای قارچ

تابه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا گرم شود. بعد سیر و قارچ های خردشده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا طلائی رنگ شوند.

سپس رب را به همراه سس و کمی و سیاه و قرمز اضافه میکنیم هم میزنیم . اجازه میدهیم مواد باهم 10 دقیقه ای بپزند.

بعد به آنها کره و را اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم.

قابلمه ی مناسبی را از آب پر میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش بیاید.

کمی هم نمک و روغن به آن اضافه میکنیم و بعد پاستاها را داخل آب جوش میریزیم و می گذاریم تا 10 الی 15 دقیقه بجوشد.

وقتی پاستا نرم شد، آن را آبکش کنید و مقداری روی آن بریزید تا های روی آن خارج شود.

پاستا ها را در ظرف های دلخواه سرو کنید و روی آن از سس آماده شده بریزید و در آخر کمی پارمژان رنده کنید و نوش جان کنید.

پاستای قارچ

 

 

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “پاستای قارچ” یک غذای پرطرفدار گیاهخواران
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “قارچ استروگانف” یک غذای گیاهی خوشمزه
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کباب توفو” باب طبع گیاهخواران