- پاستا:350 گرم
- قارچ :230 گرم
- سیر ریز خردشده :2 حبه
- روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری
- کره :2 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی :2 پیمانه
- ریحان تازه ساتوری شده :3 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی
- فلفل قرمز:به اندازه دلخواه
- پنیر پارمژان رنده شده :برای زمان سرو
تابه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا گرم شود. بعد سیر و قارچ های خردشده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا طلائی رنگ شوند.
سپس رب را به همراه سس و کمی و سیاه و قرمز اضافه میکنیم هم میزنیم . اجازه میدهیم مواد باهم 10 دقیقه ای بپزند.
بعد به آنها کره و را اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم.
قابلمه ی مناسبی را از آب پر میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش بیاید.
کمی هم نمک و روغن به آن اضافه میکنیم و بعد پاستاها را داخل آب جوش میریزیم و می گذاریم تا 10 الی 15 دقیقه بجوشد.
وقتی پاستا نرم شد، آن را آبکش کنید و مقداری روی آن بریزید تا های روی آن خارج شود.
پاستا ها را در ظرف های دلخواه سرو کنید و روی آن از سس آماده شده بریزید و در آخر کمی پارمژان رنده کنید و نوش جان کنید.