طرز تهیه “قارچ استروگانف” یک غذای گیاهی خوشمزه
غذای گیاهخواران
1400/2/20

 

  مواد لازم برای قارچ استروگانف

  • روغن مایع:4 قاشق غذاخوری
  • قارچ ورقه ورقه :400 گرم
  • پیازچه ورقه ورقه:4/3 عدد
  • سیر رنده شده :1 حبه
  • سرکه سفید یا آبلیمو:2 قاشق غذاخوری
  • خامه سفت :200 میلی لیتر
  • آویشن:1 قاشق چای خوری
  • جعفری ساطوری :1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل :به میزان لازم
قارچ استروگانف

طرز تهیه قارچ استروگانف

ابتدا قارچ ها را شسته و آن را به شکل ورقه ای خرد نمایید، تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود.

قارچ خرد شده را با روغن تفت دهید، سپس سیر را رنده کرده و به قارچ اضافه نمایید.

در ادامه را خرد کرده و با قارچ و سیر تفت دهید، در مرحله بعد آبلیمو یا را با خامه مخلوط کرده و بریزید.

همه مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شود ، زمانی که خامه شروع به جوشیدن کرد ، جعفری ساطوری شده و آویشن را اضافه کنید.

در آخر و فلفل را بپاشید و قارچ استراگانف را در ظرف مورد نظر بکشید و با برنج و یا پاستایی که از قبل آماده کرده اید میل نمایید

قارچ

 

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “پاستای قارچ” یک غذای پرطرفدار گیاهخواران
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “پاستای قارچ” یک غذای پرطرفدار گیاهخواران
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “کباب توفو” باب طبع گیاهخواران