- فیله سالمون با پوست :یک کیلوگرم
- روغن گیاهی :به مقدار لازم
- سس سویا :¾پیمانه
- سیر ریز خرد شده :4حبه
ابتدا فیله را به شش قسمت مساوی تقسیم کرده و با سس سویا و سیر خرد شده مخلوط کرده و برای یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید.
فیله های مزه دار شده را با روغن چرب کرده و بخوبی گریل کنید تا پخته و برشته شود، فیله ها را به کمک یک کفگیر برگردانید تا طرف دیگر آن ها هم گریل شود.
سالمون گریل شده را در ظرف مورد نظر بکشید و در صورت تمایل کمی با خرد شده تزیین کرده و میل نمایید.
سالمون کبابی جزو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا
و زمان پخت و انتظار آن در حدود میباشد .
سالمون کبابی را می توانید در وعده سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای مناسب میباشد .