- روغن زیتون:1/3 پیمانه
- سس سویا:1/3 پیمانه
- سرکه:3 قاشق سوپخوری
- عسل :¼ پیمانه
- سیر ریز خرد شده :2 حبه
- زنجفیل تازه :یک قاشق سوپخوری
- فلفل سیاه تازه آسیاب شده:به میزان دلخواه
- راسته گوساله :700 گرم
- فلفل دلمه ای بزرگ:یک عدد
- پیاز قرمز متوسط :1 یا 2 عدد
- قارچ :300 گرم
- سیخ چوبی یا فلزی:حدود 20 عدد
ابتدا گوشت را خرد کرده و با سیر و رنده شده مخلوط نمایید.
در ادامه سس ، ، سیاه، روغن زیتون و را بریزید و خوب زیر و رو کنید.
گوشت را در یک ظرف دربسته ریخته و برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار و ترد شود.
در این فاصله کباب پز را روشن کنید تا گرم شود، فلفل ای ، و قارچ ها را به اندازه تکه های گوشت خرد کرده و کنار بگذارید.
گوشت ها را از داخل سس بیرون آورده و سس را کنار بگذارید ، گوشت را به همراه فلفل ، دلمه ، قارچ و پیاز یک در میان به سیخ بکشید.
سیخ ها را روی کباب پز قرار داده و بپزید ، در میانه های پخت به کمک یک قلمو کمی از سس را روی گوشت ها بمالید و به کباب کردن آن ها ادامه دهید.
زمانی که گوشت و سبزیجات بخوبی کباب شدند ، آن ها را در ظرف مورد نظر بچینید و با مخلفات دلخواهتان سرو نمایید.
کباب گوشت گوساله جزو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا
و زمان پخت و انتظار آن در حدود میباشد .
کباب گوشت گوساله را می توانید در وعده سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای مناسب میباشد .