طرز تهیه “کباب بره پنجابی” غذایی تند و البته خوش خوراک
انواع کباب
1400/2/20

 

مواد لازم برای کباب بره پنجابی

  • گوشت بدون استخوان ران بره:یک کیلو و 200 گرم
  • ماست چکیده :¾ پیمانه
  • سیر له شده و خمیری :2 حبه
  • زنجفیل تازه رنده شده :2 قاشق چایخوری
  • گرام ماسالا :2 قاشق چایخوری
  • پودر فلفل قرمز :1/3 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون بکر :6 قاشق سوپخوری
  • کره ذوب شده : 3 قاشق سوپخوری
  • چات ماسالای آماده :یک قاشق چایخوری
کباب بره پنجابی

طرز تهیه کباب بره پنجابی

ابتدا گوشت را خرد کرده و داخل کاسه ای بریزید، سپس بقیه مواد(به جز کره و چات ماسالا) را افزوده و بخوبی زیر و رو کنید تا با هم مخلوط شوند.

مخلوط گوشت را برای یک شب داخل یخچال بگذارید تا مزه دار و ترد شود.

گوشت ها را از داخل سس بیرون آورده و مواد آن را پاک کنید ، سپس به سیخ زده و با کره چرب نمایید.

گوشت ها را روی زغال و یا کباب پز قرار داده و به سلیقه خودتان بپزید.

سیخ های کباب را داخل بشقاب سرو بچینید و با چات ماسالا و سبزیجات دلخواهتان سرو نمایید.

پخت کباب بره پنجابی

نکات تکمیلی در مورد کباب بره پنجابی

کباب بره پنجابی جزو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا
و زمان پخت و انتظار آن در حدود میباشد .
کباب بره پنجابی را می توانید در وعده سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای مناسب میباشد .

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه بال کبابی تند
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
چگونه“کباب گوشت گوساله” با سبزیجات را مزه دار کنیم؟
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
طرز تهیه “شیشلیک ایتالیایی” خوشمزه و پرطرفدار