- گوشت بدون استخوان ران بره:یک کیلو و 200 گرم
- ماست چکیده :¾ پیمانه
- سیر له شده و خمیری :2 حبه
- زنجفیل تازه رنده شده :2 قاشق چایخوری
- گرام ماسالا :2 قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز :1/3 قاشق چایخوری
- روغن زیتون بکر :6 قاشق سوپخوری
- کره ذوب شده : 3 قاشق سوپخوری
- چات ماسالای آماده :یک قاشق چایخوری
ابتدا گوشت را خرد کرده و داخل کاسه ای بریزید، سپس بقیه مواد(به جز کره و چات ماسالا) را افزوده و بخوبی زیر و رو کنید تا با هم مخلوط شوند.
مخلوط گوشت را برای یک شب داخل یخچال بگذارید تا مزه دار و ترد شود.
گوشت ها را از داخل سس بیرون آورده و مواد آن را پاک کنید ، سپس به سیخ زده و با کره چرب نمایید.
گوشت ها را روی زغال و یا کباب پز قرار داده و به سلیقه خودتان بپزید.
سیخ های کباب را داخل بشقاب سرو بچینید و با چات ماسالا و سبزیجات دلخواهتان سرو نمایید.
کباب بره پنجابی جزو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا
و زمان پخت و انتظار آن در حدود میباشد .
کباب بره پنجابی را می توانید در وعده سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای مناسب میباشد .