مواد لازم برای بال کبابی تند
بال مرغ :یک کیلو
کره، ذوب شده :6 قاشق غذاخوری
سس فلفل تند :نصف فنجان
فلفل قرمز :2 قاشق غذاخوری
نمک دریا :نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه تازه :نصف قاشق چایخوری
سس بلو چیز :به میزان لازم
سرکه انگور :2 قاشق غذاخوری
ماءالشعیر ساده :یک فنجان
طرز تهیه بال کبابی تند
کره، سس فلفل تند ، فلفل قرمز، نمک دریا، فلفل سیاه و سرکه انگور را با هم در یک کاسه، خوب به هم بزنید.
بالها را شسته و با سس مخلوط می کنیم و ماء الشعیر را اضافه می کنیم . در ظرف مناسب می ریزیم ودر آن را می بندیم و به مدت 6 ساعت در یخچال می گذاریم تا مزه دار شوند.
سی دقیقه قبل از پخت بالها را از یخچال خارج کرده واز سس در جدا می کنیم .
فر را با 300 درجه از قبل روشن می کنیم تا گرم شود.
بال ها را داخل سینی فر می چینیم و داخل فر قرار می دهیم به مدت 10- 15 دقیقه تا کاملا بپزند می توانید بالها را می توانید به سیخ کشیده و کباب کنید.
این بالها را با سس بلو چیز سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد بال کبابی
بال کبابی جزو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا
و زمان پخت و انتظار آن در حدود میباشد .
بال کبابی را می توانید در وعده سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای مناسب میباشد .