آرد 3 پیمانه
شیر نصف پیمانه
تخم مرغ هم زده یک عدد
نمک سه چهارم قاشق چای خوری
شکر 2 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
مخمر خشک نصف قاشق چای خوری
روغن 2 قاشق سوپ خوری
ماست 4 قاشق سوپ خوری
* آرد را در کاسه ای بریزید و شیر را هم در یک قابلمه بریزید و کمی آن را گرم کنید.
* در کاسه ای دیگر، تخم مرغ، نمک، شکر، بیکینگ پودر، مخمر، روغن، ماست و 5 قاشق سوپخوری از شیر گرم را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
سپس آرد را به آن ها اضافه کنید و هم بزنید تا به شکل خمیر درآید.
* اکنون شروع به ورز دادن خمیر کنید و به آرامی مقداری شیر به آن اضافه کنید تا خمیر نرمی حاصل شود.
* خمیر را به مدت ده دقیقه ورز دهید سپس آن را به شکل یک توپ درآورید و روی آن یک روکش پلاستیکی بکشید و دو تا سه ساعت آن را در جای نسبتا گرمی قرار دهید.
* برای پخت نان به یک کباب پز نیاز دارید.
* خمیر را از درون کاسه بیرون آورید و آن را به مدت یک دقیقه ورز دهید.
بعد آن را به شکل شش توپ کوچک تقسیم کنید.
* روی توپ ها را با استفاده از وردنه، تخت کنید و آن ها را یا به شکل قطره های اشک یا به شکل دایره به ضخامت سه تا شش میلی متر درآورید.
سپس روی آن ها روکش پلاستیک بکشید و 10 دقیقه صبر کنید.
* کبابپز شیاردار را کمی چرب کنید سپس خمیرها را در آن به مدت 4 تا 5 دقیقه یا تا زمانی که خطوط شیاردار روی نان مشخص شود حرارت دهید.
نوش جان!