با این نکات یکی کیک اسفنجی خوش طعم درست کنید
تکنیک های آشپزی
1400/2/20

اگر می خواهید یک کیک اسفنجی خوش طعم درست کنید این نکات را فراموش نکنید.

۱ – قالب را با کره آب شده چرب کنید. کمی آرد روی کره بپاشید و اضافه آرد را به بیرون بتکانید.

۲ – برای هم زدن شکر و تخم مرغ، از ظرف با دهانه باریک استفاده کنید تا مواد سریع تر حجم بگیرد.

۳ – استفاده از قالب های با کناره های بلند، مانع از ایجاد لایه ترد روی سطح کیک می شود.

۴ – مواد خشک را ۳بار الک کنید تا کیک سبک تر شود. هنگام الک کردن، الک را بالا بگیرید تا هوا وارد آرد شود.

 

مطالب مرتبط
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
نحوه ی صحیح دم کردن چای
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
نحوه ی صحیح دم کردن چای
رضا صالحی
یکشنبه ,23 آبان 1400
غذاهای ایرانی را با این روشها کم کالری درست کنید